ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

 Δεν σου ταιριάζει αυτό που παρέλαβες; Κανένα πρόβλημα!

Αφού έχεις το δικαίωμα να επιστρέψεις τα προϊόντα που αγόρασες εντός 30 ημερολογιακών ημερών και να ζητήσεις την αντικατάσταση τους. Για την επιστροφή της αξίας τους η επιστροφή μπορεί να πραγματοποιηθεί εντος 14 ημερολογιακών ημερών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου. Για την πραγματοποίηση της επιστροφής απαραίτητα είναι το προϊόν να είναι σε άριστη κατάσταση με τις ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια), την απόδειξη της παραγγελίας.

Δες παρακάτω πώς μπορείς να επιστρέψεις προϊόντα:

Επιστροφές για παραγγελίες εντός Ελλάδας:

Για αλλαγές εντός Ελλάδας, επικοινώνησε μαζί μας στο τηλ: 8004000003 και εμείς θα ενημερώσουμε την Courier Center να έρθει να παραλάβει τα προϊόντα που θες να επιστρέψεις στην διεύθυνση επιστροφής: Hercilia, Λεωφ. Βουλιαγμένης 512, Άλιμος, ΤΚ: 17456 τηλ:  8004000003, με χρέωση αποστολή παραλήπτη. Έπειτα πραγματοποίησε μια νέα παραγγελία γράφοντας στα σχόλια ΑΛΛΑΓΗ. Μόλις παραλάβουμε την επιστροφή σου, θα σου στείλουμε την νέα παραγγελία σου. Χρεώνεσαι μόνο τα έξοδα αποστολής της νέας παραγγελίας (3€ + 2€ στην περίπτωση αντικαταβολής)

Επιστροφές για παραγγελίες εκτός Ελλάδας:

Για αλλαγές & επιστροφές από το εξωτερικό επικοινώνησε με την εταιρεία κούριερ που επιθυμείς (DHL) και στείλε τα προϊόντα που θες να επιστρέψεις στην διεύθυνση επιστροφής: Hercilia, Λεωφ. Βουλιαγμένης 512, Άλιμος, ΤΚ: 17456 τηλ:  8004000003. Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. 

Επιστροφές χρημάτων

Για αλλαγές εντός Ελλάδας, επικοινώνησε μαζί μας στο τηλ: 8004000003 και εμείς θα ενημερώσουμε την Courier Center να έρθει να παραλάβει τα προϊόντα που θες να επιστρέψεις στην διεύθυνση επιστροφής: Hercilia, Λεωφ. Βουλιαγμένης 512, Άλιμος, ΤΚ: 17456 τηλ:  8004000003, με χρέωση αποστολή παραλήπτη. Μόλις παραλάβουμε την επιστροφή σου (εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία ολοκλήρωσης της παραγγελίας σου ) και αφού το πακέτο επιστροφής περάσει με επιτυχία τον ποιοτικό έλεγχο από την αρμόδια ομάδα στην εταιρεία μας, θα σου επιστραφούν τα χρήματά σου  έχοντας αφαιρέσει τα έξοδα αποστολής του προϊόντος (3€). Η εταιρεία μας δεσμεύεται να σου επιστρέψει ολόκληρο το ποσό (εκτός εξόδων αποστολής) εντός 15 ημερών. 

Σημειώνουμε ότι επιστροφή χρημάτων δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί σε κατάστημα.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ:

1.      Η επιστροφή χρημάτων για αγορές που έχουν γίνει με αντικαταβολή θα γίνεται μέσω τραπέζης. Για την κατάθεση απαραίτητη είναι η αναφορά του αριθμού IBAN του λογαριασμού σου , καθώς και το ονοματεπώνυμο του δικαιούχου. 

2.      Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα επιστροφής που θα βρείτε στο πακέτο σου.

3.      Για την επιστροφή χρημάτων ενός μη ελαττωματικού προϊόντος το κόστος επιβαρύνει τον πελάτη με τα έξοδα της επιστροφής.

 

Υπενθυμίζουμε πώς:

  • Η διαδικασία των επιστροφών συνήθως διαρκεί 3-6 εργάσιμες ημέρες από την στιγμή που παραλαμβάνουμε την επιστροφή στην εταιρία μας. Αυτό συμβαίνει διότι όλες οι επιστροφές περνούν από την διαδικασία ποιοτικού ελέγχου προτού φτάσουν στα γραφεία του ηλεκτρονικού καταστήματος προς ενημέρωση των πελατών. 
  • Στην περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα κατά τον ποιοτικό έλεγχο στο προϊόν που επεστράφη, η εταιρεία οφείλει να επιστρέψει το δέμα πίσω στον καταναλωτή ή επικοινωνήσει με τον καταναλωτή για την επίλυση του ζητήματος. Ως ελάττωμα μπορούν να θεωρηθούν και ανεπιθύμητες οσμές που ενδεχομένως φέρει το προϊόν της επιστροφής.
  • Σημειώνουμε ότι για λόγους υγιεινής, τα προϊόντα όπως σκουλαρίκια, δεν επιστρέφονται, ούτε αλλάζουν.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να μας καλείς στα τηλέφωνα 8004000003 (από σταθερό χωρίς χρέωση) &  καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 8.30 – 18.00.

Top
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
άνω των 49€
ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ σε 2-4 ημέρες*
*εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές
ΔΩΡΕΑΝ ΑΛΛΑΓΕΣ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Χρησιμοποιούμε cookies δικά μας και τρίτων για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας και την αγοραστική σας εμπειρία.
Αν συνεχίσετε την πλοήγηση, θα θεωρηθεί ότι αποδέχεστε την πολιτική μας.